image of Kemal Kuruçay
Birthday: Jun 10, 1962
Place of Birth: Ankara, Turkey

Kemal Kuruçay

Filmography
Movie Cast Year
Mandıra Filozofu: İstanbul Basri 2015
Zilin Sesi 2015
Harbi Define Hoca 2010
Baba Mirası 2016
Mandıra Filozofu Emlakçı 2014
Manda Yuvası Beton Kudret 2015
Kutsal Damacana 2: İtmen Ormandaki Adam 2010
Ömerçip 2003
Series Cast Year
Çocuklar Duymasın Osman 2002
Zengin Kız Fakir Oğlan Şükrü Uzunyayla 2012
Ev Yapımı 2020
En İyi Arkadaşım 2003
Reyting Hamdi 1995
Yasemince 1993
Seksenler Seyfi Kanber 2012
Pulsar 2008
Zoraki Başkan Mürsel 2009
Gurbetçiler Fırıldak Cemil 1996
Baba Oluyorum 2007
My Favorite

Welcome back!

Support Us

Like Movienade?

Please buy us a coffee

scan qr code