image of Timur Acar
Birthday: Jan 01, 1970
Place of Birth:

Timur Acar

Timur Acar, (d.1979) Gürcistan[1] kökenli Türk tiyatro, film ve dizi oyuncusu. Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 1999 Marmara Depreminden sonra ailesinin asıl memleketi olan Sakaryanın Karasu ilçesine yerleşmiştir. 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası ve Avrupa Yakası gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başlandı. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır.

Filmography
Movie Cast Year
Türkler Çıldırmış Olmalı Recep Yılmaz 2009
Çıngıraklı Top 2009
Çakallarla Dans Necmi 2010
Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede Necmi 2012
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı Köfte Necmi 2014
Gomeda Truck Driver 2007
Çakallarla Dans 4 Necmi 2016
After the Revolution 2011
Ulak 2. Havari 2008
Kapı Remzi 1970
Çakallarla Dans 5 Necmi 2018
Series Cast Year
The European Side İzzet Gümüşmeşe 2004
Nerdesin Birader Yiğit-Yunus Çakmak 2017
My Favorite

Welcome back!