image of Feride Çetin
Birthday: Nov 05, 1980
Place of Birth: Istanbul, Turkey

Feride Çetin

Filmography
Movie Cast Year
2 Girls Behiye 2005
To Better Days 2012
Gomeda Ebru 2007
Ulak Havva 2008
Put to the Things Hacer 2018
Trust 2018
Sesinde Aşk Var 2019
Taş Mektep 2012
Time of Impatience 2021
Gerçek Kesit: Manyak 2018
Lal Çoban Kız 2013
Bebek Geliyorum Demez 2018
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı 2023
Series Cast Year
Love and Punishment Çiçek Baldar Moran 2010
Remember Darling Güzide Yıldız 2006
Hercai Zehra Şadoğlu 2019
Anneler ile Kızları Gülizar 2011
Hear Me Neşe 2022
Rüya Gibi İdil Öztürk 2006
Taçsız Prenses Şirin 2023
Son Ağa 2008
My Favorite

Welcome back!

Support Us

Like Movienade?

Please buy us a coffee

scan qr code